Posted by: mylittlesnow | August 5, 2008

Hospital Kuala Lumpur confirmed Anwar’s innocence?

Latest shocking news. I won’t comment much as i don’t know if the article written is true or someone just created it. You can choose not to read, it’s all up to you…

Sudah Terlambat Untuk Di Terbalikkan Fakta

10:30pm update: It seems that the author of the blog has already removed the original article. When i tried searching the net, there’s another website publishing this short article written as well. You can view the article here but for the convenience of readers, i’ll just cut and paste it below. This is a very daring article written in my opinion. And you bet, the author better have substantial proof of evidence! And oh yeah, the author of the blog is Pn Hjh Zuraida Kamaruddin, from Ampang Parliament.

Copy and pasted from TranungKite Online v7.0:

Hospital Kuala Lumpur hari ini telah mengeluarkan laporan di mana Dato’ Seri Anwar Ibrahim tidak terlibat dalam kes meliwat Saiful. Laporan ini telah di bocorkan oleh salah seorang pegawai di hospital berkenaan dan Pejabat Parti Keadilan telah menerima laporan tersebut pada tenghari tadi.

Ternyata Dato Seri Anwar tidak bersalah dan pihak kerajaan cuba untuk mereka cerita demi kepentingan politik mereka. Sejurus menerima laporan tersebut ketua wanita keadilan Puan Zuraida Kamaruddin telah menghadiahkan sejambak bunga bagi mengucapkan jutaan terima kasih kepada pihak hospital berkenaan kerana tulus, jujur dan amanah.

10 Jambak bunga yang di hadiahkan sebenarnya ada motif yang tersirat.

Bunga yang di hadiahkan Puan Zuraida adalah untuk menyampaikan mesej bahawa pihak Parti Keadilan sudah mengetahui mengenai laporan perubatan tersebut. Pihak Hospital agak terkejut kerana laporan yang asal itu telah di bocorkan.

Menurut sumber sejurus laporan perubatan rasmi telah di keluarkan ternyata DSAI tidak bersalah namun Pihak Kerajaan berusaha untuk menukar fakta dengan menyuruh Pihak Hospital untuk menukar kembali laporan tersebut. Namun malang ianya sudah terlambat. Salah seorang pegawai di hospital berkenaan sudah tidak mahu terlibat serta bersubahat untuk melakukan jenayah tersebut. Walau selicik mana sekalipun jika pekara itu benar walau di sorokkan tetap akan timbul kebenarannya.

Dato’ Seri Anwar juga sebelum ini telah membuat kenyataan walau apa sekali pun yang terjadi Beliau tetap akan bertanding walau waktu kempennya berada di Balai Polis. Namun dengan laporan perubatan yang sahih dikeluarkan tidak ada sebab lagi untuk DSAI ditahan.

Jika ramai yang sedar Pihak B.N juga ingin mempermainkan lagi rakyat dengan kenyataan mereka untuk turunkan harga minyak. Jika benar ingin turunkan, turunkan sekarang. Jangan tunggu sehingga pilihan raya kecil tamat. Semata-mata ingin menipu pengundi. Dalam debat baru baru ini mereka memberitahu bahawa minyak tidak boleh diturunkan dan mengangap DSAI hanya beromong kosong.

Tetapi sebaliknya mereka yang tidak bijak dalam mengurus ekonomi. Menurut mereka harga minyak tidak boleh turun kerana mengikut harga pasaran global. Tetapi bila sudah hampir dengan pilihan raya kecil tiba-tiba sahaja ingin menururunkan harga minyak. Adakah ini yang di katakan harga global ? Adakah kerana Permatang Pauh Harga Global minyak terjejas ? Hebat sungguh penipuan keajaan BN. Ini jelas membuktikan mereka tidak pandai dalam ekonomi. Padanlah Malaysia mengalami kemerosotan kebelakangan ini.

Ini merupakan berita gembira bagi rakyat Malaysia. Akhirnya komplot mereka sudah hampir terbongkar dan cerita yang semirip novel ini sudah mahu sampai ke penghujungnya. Nantikan kesudahannya dengan penangkapan seorang demi seorang dari ikan yang kecil hingga ke ikan yang besar.

Bersambung…

http://www.p99ampang.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: